maandag, 11 november 2013

Genealogie

ZOEK JE INFORMATIE OVER JE FAMILIE

VAN NU EN VROEGER OM EEN STAMBOOM OP TE MAKEN.

HIER KAN JE JE OPROEPEN PLAATSEN.

Reageer op dit bericht !

 

        
        Hier kan JOUW oproep komen te staan! 

 
Ben je op zoek naar andere naamgenoten, of wil je een stamboom maken van je familie. Hier kan je een oproep lanceren.
Wij plaatsten hier dan keurig je oproep.
 
HOE ???
Reageer op dit bericht. 


 

10:38 Gepost door Genealogie | Permalink | Commentaren (171) |  Facebook | |

Commentaren

Hoi! Moet ik hier zetten hoe ik noem als ik iets meer wil weten over mijn familie? Wie er nog allemaal bestaat enzo? Of waar ze wonen? Mijn familienaam is Tsestigh. Ik weet dat er vroger, maar dan heel vroeger een baron was die zo noemde...en er was daar zelfs een film over. Alez da's terzijde, maar kan jij kijken of je der meer over vind? Bedankt!! Heel erg bedankt!!

Gepost door: oO°Irisjeuh°Oo | dinsdag, 19 augustus 2003

Reageren op dit commentaar

opzoekingen familienaam Mijn familienaam is weinig bekend in België. Nochtans ben ik van Belgische afkomst. Ik zou graag meer vernemen over mijn voorouders. Kan u me vertellen hoe ik deze opzoekingen moet verrichten?
Bedankt alvast voor de moeite.

Gepost door: William BAUGNIET | zondag, 28 september 2003

Reageren op dit commentaar

op zoek naar ik ben op zoek naar mijn roots en ik weet ni echt waar ik moet starten mss is er iemand die me op weg kan helpen

Gepost door: verreth katrien | vrijdag, 10 oktober 2003

Reageren op dit commentaar

Opzoeking stamboom Ik zou graag een beetje meer te weten komen over de stamboom van mijn familie Van der Jonckheyd. Alvast bedankt!

Gepost door: Sofie Van der Jonckheyd | zondag, 02 november 2003

Reageren op dit commentaar

Jean Paradis Ik ben op zoek naar de voorouders van mijn man; Hij noemt Paradis en zijn moeder is Hendrickx. Zij vader komt uit La louvière en zijn moeder uit Zottegem. Waar kan ik meer info bekomen

Gepost door: Paradis-Lobert | zondag, 09 november 2003

Reageren op dit commentaar

opzoeking stamboom Ik ben bezig met de opzoekingen naar de familienaam HOMMEZ. Dit blijkt nu zo gemakkelijk te verlopen. Deze naam is blijkbaar niet zo veel verspreid. Daarom is iedere tip belangrijk.
Bedankt

Gepost door: Raf Vandermeulen | dinsdag, 11 november 2003

Reageren op dit commentaar

Fam naam ben op zoek naar de namen Van de velde mss iemand die zo ook geshreven word
Trouwens goeien blog

Gepost door: chriske | woensdag, 10 december 2003

Reageren op dit commentaar

Fam naam Oeps was verkeerd is ( Van de Velde )

Gepost door: chriske | woensdag, 10 december 2003

Reageren op dit commentaar

In de gemeente Holsbeek wonen er verschillende mensen die Van de Velde noemen.

Gepost door: Jeanine Geets | vrijdag, 13 maart 2015

The name Hey ik zou ook wel graag weten tot hoever mijn roots gaan. Zelf opzoeken wil ik doen maar weet niet hoe en waar. Ik ben Toon Schepens en ben geboren te Mechelen. Mijn vader is Achille Schepens, Moeder Anne-Marie Van Den Eede

Gepost door: Iepsa | donderdag, 15 januari 2004

Reageren op dit commentaar

mevrouw hallo, ik ben op zoek naar alles wat te maken heeft met de familie RICQUIER. Zelf woon ik in brugge, maar weet dat de familie al goed gespreid is over verschillende landen. Wie kan mij helpen?

Gepost door: ricquier veronique | donderdag, 05 februari 2004

Reageren op dit commentaar

jongeheer ik wil graag mijn volledige stamboom weten

Gepost door: lebegge | maandag, 01 maart 2004

Reageren op dit commentaar

Genealogie Fam. Joris te Broechem Ik ben op zoek naar informatie omtrent de Familie Joris te Broechem in de periode tot 1800. Aanverwante familienamen zijn Willems(sen); Van Lippelo; Liverinx; Fleerackers; Van Laer; De Beuckelaer; Van Oers; Marzee of Marzie; Van Bedaf; Van Chaam.
De oudste voorvader die ik heb kunnen vinden is Petrus Joris die op 29 mei 1629 getrouwd is met Clara Maria Willems(sen).
Ik hoop reacties te mogen ontvangen.

Gepost door: Laurens Joris | donderdag, 18 maart 2004

Reageren op dit commentaar

Familie Huvaere Hallo, ik wens de stamboom op te maken van de familie "Huvaere"
Is iemand daar eeds mee bezig?
Graag Info.
Groeten

Gepost door: Huvaere Martin | zaterdag, 10 april 2004

Reageren op dit commentaar

Rotté of Rottée Ik ben in mijn prille begin bij het opmaken van een stamboom gekomen bij Jozef Rotté (27.06.1847-02.04.1932) en anderzijds Felix Rotté (18.03.1861-10.10.1945) Ik vermoed een link tussen die twee zijtakken ,
maar vind ze niet. Aan de hand daarvan zou ik hoger geraken.
Bedakt voor (ook andere) de reacties via mail.

Gepost door: Rottée Nico | vrijdag, 23 april 2004

Reageren op dit commentaar

De Ceulaer Ik ben op zoek naar informatie over de familie De Ceulaer die tussen 1600 en 1760 in Wiekevorst woonde en nadien in Herselt. Sinds een goeie 100 jaar wordt onze naam aan mekaar geschreven door een verkeerde registratie op de burgerlijke stand. Alvast bedankt voor reacties...

Gepost door: Deceulaer Jolijn | donderdag, 06 mei 2004

Reageren op dit commentaar

MORRHAYE *** Is er iemand die (tegen betaling) zich bezighoudt met het uitpluizen van een stamboom? De naam Morrhaye komt weinig voor en graag zou ik willen weten tot hoe ver hij teruggaat in de tijd. Bedankt en hopelijk tot gauw!

Gepost door: Annemie Morrhaye | woensdag, 26 mei 2004

Reageren op dit commentaar

familienaam wuyckens Hallo, ik zou graag beginnen aan een stamboom van de familie wuyckens. Misschien kan jij me op weg helpen. Alvast hartelijk dank.

Gepost door: daniel | donderdag, 27 mei 2004

Reageren op dit commentaar

blub Ik heb familiefoto's die met de voortplanting te maken hebben, lol. Geen boom zonder mooie vruchten hé?/

Gepost door: Fish | zondag, 30 mei 2004

Reageren op dit commentaar

Meersman/Muys Ik ben 16 en zou graag wat meer weten over mijn voorouders. Namelijk de families Meersman en Muys. Graag zou ik ook de aangetrouwde familie kennen. Alvast bedankt.

Gepost door: Tineke | donderdag, 08 juli 2004

Reageren op dit commentaar

Fam. LOONES-PEELMAN Hallo, Ik zoek alle erfgenamen van de Fam. Petrus PEELMAN & Eulalie DE VOS (regio Gent-Heusden) alsook die van de Fam. Victor LOONES & Justine TORREELE (Regio Oostduinkerke-Veurne-Calvados). Ik weet dat de helft van de fam. LOONES in Frankrijk verblijft (kinderen van Médard, René, Alice en Bertha LOONES)
Wie geeft mij tips op mijn familie op te sporen ?
Dank !!!

Gepost door: LOONES Marie-Chantal | dinsdag, 03 augustus 2004

Reageren op dit commentaar

genealogie Sedert enige tijd ben ikzelf bezig met het genealogisch onderzoek naar mijn familie tot dusver ben ik terug geraakt tot 1738 de stamboom is natuurlijk nog zeer onvolledig er ontbreken altijd nog wat datums, namen, enz... Dus heeft ernog iemand informatie over de familie Achten voornamemijk gessitueerd in de provincie Limburg wees niet bevreesd om mij te contacteren.
Verder zou ik nog aan allen die hier de vraag stellen hoe ze moeten beginnen met een stamboom dit willen zeggen. Ga eens een kijkje nemen op deze site http://www.a-z.be/genealogie.html Hier vind je de meeste informatie over stamboomonderzoek ook deze is zeer interessand om te lezen: http://users.pandora.be/hugo.harth/beginnen_met_stamboom.htm Zelf ben ik sinds kort aldfaer-user en mag ik een beetje reclame maken over een toch zeer interessant nederlandstalig programma voor uw stamboom uit te werken op de pc dat u gratis kan downloaden op http://www.aldfaer.nl verder kan ik u niet vertellen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van internet en stamboomonderzoek, vul gewoon uw naam in bij een zoekmachine (altavista, google,...) ,zet er wel nog stamboom of genealogie bij want mijn achternaam is tevens een werkwoord en een duits woord en dan krijg je talloze onnuttige resultaten. verder zijn dit nog enkele interessante sites; http://geneaknowhow.net/digi/bronnen.html
http://www.geneanet.org/
http://www.familienaam.be/
en nog honderde anderen, Als eenmaal je internet bronnen uitgeput zijn moet je in rijksarchieven en gemeentearchieven gaan zoeken maar hoe dat allemaal werkt leer je onderweg nog wel Alvast veel plezier naar de zoektocht van je familiegeschiedenis
groetjes,
Achten Roel

Gepost door: Achten Roel | woensdag, 04 augustus 2004

Reageren op dit commentaar

Zoeken Hoi, ik ben Amber Van Hout. Ik ben 10 jaar oud. Ik zou wat meer weten over mijn voorouders. Kan iemand voor mij zoeken. Want ik weet niet hoe. Mijn vovo die het meest over onze familie weet, ligt in het ziekenhuis, en iedereen denkt dat het niet lang meer gaat gebeuren voor hij het hoekje omgaat...
Dus ik vroeg mij af, kan iemand het opzoeken? Liefst zo ver mogelijk, kan ik aan mijn vrienden laten zien.
Dank u wel, en als je het hebt gevonden, laat maar een berichtje achter op mijn site. Astublieft.

Gepost door: Amber | zondag, 22 augustus 2004

Reageren op dit commentaar

informatie ik had graag meer informatie geweten over de familie coppers en de familie vanrutten in limburg (sint-truiden)

alvast bedankt

Gepost door: marie-christine | maandag, 23 augustus 2004

Reageren op dit commentaar

Familie Vandelannoite Wij zijn bezig met de stamboom op te maken van de familie Vandelannoite, indien iemand gegevens heeft over deze familie mag hij of zij altijd contact met mij opnamen. Alvast heel erg bedankt!

Gepost door: Barbara | woensdag, 08 september 2004

Reageren op dit commentaar

tsestigh ik heet ook tsestigh, wa is uwe voor naam???

Gepost door: laurens | maandag, 13 september 2004

Reageren op dit commentaar

opzoeking familienaam CHRETIEN Ben op zoek naar allen die iets weten over de familienaam Chrétien?Ik ben bezig een stamboom aan het opstellen, maar geraak niet verder dan 3-generaties. Dus, allen die iets menen te weten?!
Mail me gerust.

Gepost door: Chrétien Kristof | maandag, 13 september 2004

Reageren op dit commentaar

Familie Meersman Ik ben bezig met een stamboom van de familie Meersman. De roots liggen in Strijpen. De naam van mijn over-overgrootvader is: Jean-Babtist Meersman. Weet u meer informatie over mijn familie, graag een mailtje. Dank u!!

Gepost door: Tineke Meersman | zondag, 31 oktober 2004

Reageren op dit commentaar

stamboom ons ma is bezig met het zoeken naar haar stamboom. kent er iemand iets of wat dat dit vergemakkelijkt? haar famillienaam is DEBAISSIEUX reacties zijn altijd welkom

Gepost door: pieter van pée | vrijdag, 12 november 2004

Reageren op dit commentaar

stamboom ik ben Jean-Marie De Ridder,Vagevuurstraat,59,8510,Marke,ik ben teruggekeerd tot in 1862 dat waren mijn voorouders Charles Lous De Ridder gehuwd met Marie Elisa Vandenbossche er waren 21 geboorten o.a
Maria,Silvain,Pierre,Prospère,Mandine,Irma,Margriet,Jean dat was mijn grootvader,François en Marie allemaal van geboorte van Meldert bij Aalst
in belgie.heel er bedankt

Gepost door: De Ridder | zondag, 05 december 2004

Reageren op dit commentaar

Independent Business Owner Kan iemand mij meer informatie geven over waar ik mijn fmailiegegevens kan terugvinden? Mijn grootouders zijn afkomstig van de regio aalst.

Gepost door: Stefaan EEMAN | dinsdag, 25 januari 2005

Reageren op dit commentaar

stamboom ik zou heel graag de naam van mijn overgroodouders willen weten. mijn groodouders hun naam is Heeren Ferdinand en Damen Leopoldine

Gepost door: heeren marijke | donderdag, 10 maart 2005

Reageren op dit commentaar

7de generatie Houblon? Beste bloedverwant. Onlangs bemachtigde ik (officiële) documenten van mijn over- overgrootvader. Diens vader noemde Joannes Houblon en zou vermoedelijk uit het Brabantse afstammen. Wie geeft mij (on)gelijk? Dank bij voorbaat.

Gepost door: Houblon David | zondag, 03 april 2005

Reageren op dit commentaar

Voorouders fam.Ceusters Ben op zoek naar Familie Ceusters -Devos -Gommers -Van Ganzen

Gepost door: Ceusters | woensdag, 06 april 2005

Reageren op dit commentaar

Familie Van Lier-De Potter Ik zou graag mijn stamboom samenstellen maar weet echt niet hoe ik hieraan moet beginnen, ik heb reeds via familieleden wat informatie bijeen geschaard maar weet voor de duivels niet hoe ik zoiets moet beginnen op internet, wie kan mij wat tips geven en mij eventueel wat verder helpen, hartelijk dank

Gepost door: Bogaerts Marina | zondag, 10 april 2005

Reageren op dit commentaar

van Herzeele Hi iedereen,

ben op zoek naar mensen met van Herzeele als familienaam om een stamboom samen te stellen, please help!?

Gepost door: claudia van Herzeele | zondag, 26 juni 2005

Reageren op dit commentaar

Familie Festraets - Levieux Goede dag , ik zoek inlichtingen over deze familie voor 1870 , en weet soms iemand hoe en waar ik moet zoeken bij een adoptie rond 1870 .
Over over groot ouders zijn festraets arthur geboren op 04 februari 1874 en getruwd met Levieux anna die geboren is op 14 januari 1876 te pietrebais . Zij hier broer of zussen van ?
dank

Gepost door: Philippe | dinsdag, 06 september 2005

Reageren op dit commentaar

op zoek naar stamboom de proft wie kan my illichtingen geven over de proft breendonk en ruisbroek

Gepost door: de proft | zaterdag, 08 oktober 2005

Reageren op dit commentaar

stamboom familie 'Meersman' Ik had graag geweten wie mijn voorouders zijn en waar deze naam vandaan komt; mijn achternaam is MEERSMAN. Streek: Dendermonde - Baasrode.

Gepost door: sandrine | vrijdag, 20 januari 2006

Reageren op dit commentaar

elsjelovertom ik zou ook graag hier een stamboom hebben maar kweet niet hoe je er kun aan berginnen

Gepost door: els de ridder | maandag, 23 januari 2006

Reageren op dit commentaar

ik zou graag een stamboom maken hallo
ik zou graag een stamboom maken,ik weet alleen niet waar ik moet beginnen ik heb info over mijn familie tot en met mijn grootouders.
aangezien ik financieel er niet goed voor zit mag het eigenlijk niet veel geld. De namen zijn Ivens, Bellens, schreurs,Brulin

Gepost door: ivens | dinsdag, 31 januari 2006

Reageren op dit commentaar

Stamboom Van Neylen Hoi, ik zoek de familie's Van Neylen, Van Nijlen, Vanneylen, Vannijlen, Van Eylen, Van Neijlen etc...

Gepost door: Sonja | zondag, 12 februari 2006

Reageren op dit commentaar

Stamboom familie Van Neylen Zie vorige oproep.

Gepost door: Sonja | zondag, 12 februari 2006

Reageren op dit commentaar

noord ierland ik ben op zoek naar de famillie phillips.zij zouden ergens in noord ierland leven. mijn overgrootvader kwam van ginder, hij is tijdens de oorlog naar belgie gekomen,weet totaal niet hoe ik mijn zoektocht moet beginnen!

Gepost door: claes annick | zondag, 19 februari 2006

Reageren op dit commentaar

op zoek ik ben op zoek naar mijn familie/voorouders mijn familienaam is Reusen is er iemand die familie denkt te zijn of iets meer weet over mijn familie?
Alvast bedankt.

Gepost door: Stephanie | dinsdag, 21 februari 2006

Reageren op dit commentaar

op zoek ik ben op zoek naar een eventuele stamboom van d efamilie stienissen.
kweet dat die naam én in belgie en in Nederland voorkomt. maar van waar afkomstig?

Gepost door: eddy stienissen | woensdag, 01 maart 2006

Reageren op dit commentaar

Zou graag een stamboom beginnen van onze adams-roos famillie Ik had graag eens een poging gedaan om een stamboom van onze Famillie Adams-Roos dit is langst mijn vaders kant
Pa zijn vader was adams en zijn moeder was Roos.
Wie kan mij verder helpen???
alvast bedankt bij voorbaat

Gepost door: adams | donderdag, 16 maart 2006

Reageren op dit commentaar

De familie Verbeken Hallo,

Ben een stamboom aan het maken langs vaders kant. Ben al geraakt tot aan mijn vader zijn grootouders (Verbeken Zacharias en Ludovica Peeters) van zijn overgrootouders heb ik ook al de naam maar niet meer (Verbeken Alphonsius en Verbeken Cecilia).
Wie kan mij verder helpen????

Gepost door: Wendy | vrijdag, 21 april 2006

Reageren op dit commentaar

familienaam mesorten ik ben op zoek naar mensen die mesorten heten ken jij zo iemand of ben jij zo iemand laat mij iets weten de naam word vaak anders uitgesproken maar de juiste manier is MESORTEN ie helpt mij ik kan alle hulp gebruiken ik ben namelijk een stamboom aant maken avast bedankt

Gepost door: kim | woensdag, 21 juni 2006

Reageren op dit commentaar

familie HEX hello iedereen,
ik ben begonnen met de stamboom van onze familie en zoek andere mensen met ook deze naam om de stamboom aan te vullen. indien je zo noemt kun je mailen en dan zoeken we samen je plaats in de stamboom.

Gepost door: familie hex | zondag, 05 november 2006

Reageren op dit commentaar

Heej !! familienaam DEWIL Ik volg op school de richting mens-wetenschappen en ik heb de opdracht gekregen om een stamboom van mijn familie te maken (pfff :s). Hij moet tot mij overgrootouders gaan. Ik moet details zoals geboortedatum+plaats , datum van overlijden+plaats , .... Waarschijnlijk is er niemand die mij die info kan geven maar ik kan het toch maar eens proberen. Of mss zijn er mensen met de achternaam VERSTEYLEN? alvast bedankt ,, xxxxxx Sanne

Gepost door: Sanne | maandag, 20 november 2006

Reageren op dit commentaar

familie franceus en familie vankerschaever ik ben een mengeling van de familie franceus en vankerschaever. Voor school ben ik op zoek naar mijn voorouders. Alvast bedankt.

Gepost door: lynn franceus | woensdag, 10 januari 2007

Reageren op dit commentaar

stamboom pfaff Hallo, sinds kort ben ik bezig een stamboom aan het maken over de familie pfaff. Is er ook iemand mee bezig of kan je me info bezorgen. contacteer me dan
nesje1@gmail.com

Gepost door: pfaff vanessa | woensdag, 21 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Waarover denk je? Alle info over de familienaam Wyckaert is welkom.
Wij afkomstig uit West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk meer uit de streek rond Poperinge.
Avast bedankt

Gepost door: Wyckaert | woensdag, 27 juni 2007

Reageren op dit commentaar

opzoek naar famillie in antwerpen hallo, ik ben opzoek naar familie in antwerpen.
ik ben geboren in gent en mijn moeder in antwerpen.
vorig jaar is mijn moeder gestorven en ik weet niets over mijn familie langs moeders kant, alleen weet ik dat de ouders van men moeder reeds zijn gestorven toen ik een kind was en daar heringer ik me nog vaag over. Graag zou ik de familie langs men moeder kant willen kennen. zouden jullie me kunnen helpen? Mijn vader was Ronny Lootens en men moeder Gerda Marin

MVG Dave

ps: ik hoop op reactie via mail want ik ben al een tijdje opzoek
bedankt op voorhand

Gepost door: lootens dave | dinsdag, 04 september 2007

Reageren op dit commentaar

wie weet Wie kan mij gegevens geven oer jan piers potter
Om streeks 15000

Gepost door: A.C.W Potters | zondag, 09 maart 2008

Reageren op dit commentaar

Beyens Ik ben op zoek naar mijn echte grootmoeder. Mijn papa is geboren op 04/04/53 en is de oudste van 5 jongens. Zij zijn allen samen geplaatst in een tehuis. Ik ben nu opzoek naar de moeder van mijn vader. Niemand wil dus over haar vertellen weet zelf haar naam niet. Weet enkel dat ze in de jaren 90 op de flandria boot in antwerpen heeft gewerkt.

Wie herkend er iemand in?

Liefs Evi

Gepost door: Evi | maandag, 17 maart 2008

Reageren op dit commentaar

hey ik ben op zoek naar mijn stamboom ik ben opzoek naar mijn echte vader zijn voornaam is eric ik weet dat hij enigkind was en zijn moeder vehoeven noemt

Gepost door: jasna | zondag, 30 maart 2008

Reageren op dit commentaar

Louwinger Hallo,

Ik ben op zoek naar Louwinger's en heb daar een hyves voor opgericht www.louwinger.hyves.nl

Iedereen kan zich daar op aanmelden

Gepost door: Xandra Louwinger | maandag, 31 maart 2008

Reageren op dit commentaar

hallo mijn naam is lise en ik ben op zoek naar de familie stam boom met de naam malandrone of malandroni ik zelf ben geboren in marseille 1957
mijn moeder heet marie louise simondo en mijn vader was louis joshepe malandroni

Gepost door: malandrone | donderdag, 10 april 2008

Reageren op dit commentaar

Beyens Hoi,

Ik ben op zoek naar de moeder van mijn papa mijn grootmoeder dus. Mijn vader is de oudste van 6 jongens. Hij noemt Louis en de anderen Leopold(pol), Leo,
Sus, Door, Jonny. Nadien heeft mijn vader nog een halfbroer en halfzus gekregen zijn halfbroer noemde Patrick. Wie kan me helpen?

Gepost door: Evi | vrijdag, 11 april 2008

Reageren op dit commentaar

hoi ik zoek mijn papa ik heb hem nog nooit gezien en heb veel vragen zijn naam is joeri docks hij wond erngens in heist op den berg hij heeft 2 zusen en 3 broers en vo de ik ben nikki en mijn vroeger aachter naam is metdepenningen
ik hoop da jullie iets kunnen vinden !!!!!!!!
heel erg bedankt !!!!!

Gepost door: nikki | zondag, 20 april 2008

Reageren op dit commentaar

van kalleveen ik zou graag mijn stamboom zien van mijn familie van Kalleveen, wat vroeger ook wel van calleveen en kaleveen was. de aanhang ervan heet vermeulen
kuipers en boezaart.
alvast beankt
ps: ik heb het nodig voor mijn werkstuk

Gepost door: Mairnda | dinsdag, 22 april 2008

Reageren op dit commentaar

ik zoek mijn volledige stamboom ik ben dringend op zoek naar mijn volledige stam boom voor een paar antwoorde te vinden op een oaar onopgeloste vragen

Gepost door: uit den bogaart ellis | donderdag, 24 april 2008

Reageren op dit commentaar

ik zou graag alles over mijn familie weten want kweet bijna niks gr

Gepost door: jellina | maandag, 12 mei 2008

Reageren op dit commentaar

Marie-louise Van Acker Beste mensen, ik ben Claudinne Jacqmin, mijn vader is benoni Jacqmin, mijn moeder Marie-louise Van Acker.
Mijn moeder is gestorven toen ik net geboren ben,
dus ben ik op zoek naar informatie over mijn moeder.
Alle informatie is welkom.
Alvast bedankt

Gepost door: Jacqmin Claudinne | zondag, 18 mei 2008

Reageren op dit commentaar

hallo claudine,ik ben afkomstig van st niklaas.
ik zit momenteel in 1532,en zo ongeveer 4700 verwanten gevonden.
één van mijn grootvaders is van acker yvo alphonsus gehuwd met van boxelaer barbara.
zijn zoon desiderius is mijn overgrootvader,gehuwd met heyndricks maria leonia.
als je in die richting zoekt kan ik je verderhelpen,met de naam van je grootvader en grootmoeder .

Gepost door: van acker | maandag, 30 juni 2014

Dr. Georges REYNAERT Wie kan meer inlichtingen & foto's geven over Dr. Georges REYNAERT ? Geboren in Brugge op 24 juni 1898 en woonachtig geweest in Antwerpen. Datum & plaats overlijden : onbekend. Begraven in Brugge
Gehuwd met Angèle LEUN

Gepost door: Foxy | zondag, 18 mei 2008

Reageren op dit commentaar

zoek naar me oom en neven en nichten halllo

ik heet louis van der linden
ben 44jaar uit breda nederland
zoek naar familie die wood of woonde in bergen op zoom
mijn vader hete frans en me moeder gerda
ze woonde in breda
weet nog van ome loel of louis dat hij op de mondafseweg woonde

Gepost door: louis | maandag, 19 mei 2008

Reageren op dit commentaar

stamboom Tot op heden ben ik in 1756 geraakt maar van dan af zijn er vele mogelijkheden van voorvaderen.
Op welke wijze kan ik met enige zekerheid de juiste bepalen.
Met dank voor de hulp.

Gepost door: baugniet | dinsdag, 27 mei 2008

Reageren op dit commentaar

Ik zou graag willen weten hoe mijn nonkels aan de kant van mijn vader heten.

Gepost door: Bonte Emilie | zaterdag, 21 juni 2008

Reageren op dit commentaar

Betse, Ik ben Willy Joossen °1956, zoon van Leon Joossen °1928 en kleinzoon van Luvinus Joossen, kan er iemand meer info verstrekken aub?

Gepost door: Joossen | zaterdag, 05 juli 2008

Reageren op dit commentaar

Van Ingelgem Wie bezorgt me informatie over de voorouders van
- Philippus Josephus Van Ingelgem
- Geboren op 9 mei 1797 - Puurs
- Gestorven op 15 maart 1843 - Willebroek
- Gehuwd op 14 augustus 1831, Puurs, met Anna Maria Lauwers
Alle hints en tips zijn welkom
Greetz
Jozef Van Ingelgem

Gepost door: Van Ingelgem | zaterdag, 05 juli 2008

Reageren op dit commentaar

Ik zoek eveneens informatie over de voorouders van
- Andreas Doms
- Geboren 21 februari 1698 - Heffen
- Gestorven 9 augustus 1765 - Heffen
- Gehuwd ca 1725 met Elisabeth Mayer (De)
Ook alle informatie is erg welkom.
Greetz
Jozef Van Ingelgem

Gepost door: Van Ingelgem | zaterdag, 05 juli 2008

Reageren op dit commentaar

stamboom van Hoste Roger Hoste Roger werd geboren te Gent in 1899,aldaar overleden op 12/11/1981. Was gehuwd met Anna Van den Berghe geboren te gent 20/12/1908 overleden 2 /3/1991. zou graag meer weten over mijn voorvaderen

Gepost door: Hoste | zondag, 13 juli 2008

Reageren op dit commentaar

genealogie Lauwens en Lauwers alsook verwante families: Van Praet, Cools, Van Keer,...

Gepost door: Patrik | dinsdag, 05 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

Familie Meersman Ik ben bezig met een stamboom van de familie Meersman. De roots liggen in Strijpen. De naam van mijn over-over-overgrootvader is: Jan-Babtist Meersman, getrouwd op 13-02-1800 met Maria Van Bockstaele. Weet u meer informatie over mijn familie, graag een mailtje. Dank u!!

Gepost door: Tineke Meersman | maandag, 01 september 2008

Reageren op dit commentaar

eeh wat is men outste famieli

Gepost door: marvin | woensdag, 10 september 2008

Reageren op dit commentaar

Hey
Ik zou graag willen weten waar mijn achter naam van komt en wie mijn overgrootouders zijn en zo
Wie kan mij daar bij helpen

Vriendelijke Groeten

Gregory Van Achter

Gepost door: Gregory Van Achter | donderdag, 11 september 2008

Reageren op dit commentaar

stamboom hex hallo


ik ben bezig met de stamboom familie hex wie helpt

Gepost door: HEX | vrijdag, 12 september 2008

Reageren op dit commentaar

opzoeking stamboom ik ben op zoek naar Maria Jacoba Verhulst dochter van Willem Verhulst en Maria Vanderlucht geboren te borbeck te Duitsland. Mijn man heet Willem Biemans

Gepost door: marijke van de weyer | zaterdag, 13 september 2008

Reageren op dit commentaar

Vraagje over mijn familie Hallo ik ben Pauline en ik zoek info over mijn stamboom onder de naam Van den Berghe/Hinnekens

Gepost door: Van den Berghe Pauline | donderdag, 25 september 2008

Reageren op dit commentaar

op zoek naar Ik ben op zoek naar mijn voorouders in Belgie. De naam is dan Fleerackers. Rond 1800-1850 komt men naar Nederland. Ik zou graag de link willen hebben.

Gepost door: Bernard Fleerakkers | woensdag, 01 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

Stambomen families van Lier, Koetsier,Scharrenberg en Broeksma Ik ben bezig met mijn voorouders en de voorouders van mijn echtgenote. Alles is derhalve welkom over de families van Lier, Koetsier, Scharrenberg en Broeksma.
Mijn familie van Lier komt van oorsprong uit Rouveen/Staphorst en is van daaruit vertrokken naar Wilsum, Stad Ommen, Dedemsvaart en Avereest om uiteindelijk te belanden in Enschede.
Mijn familie Koetsier komt van oorsprong uit Grafhorst, Kampen en Ijsselmuiden en is uieindelijk neergestreken in Hengelo (O).
De familie Scharrenberg komt van oorsprong uit Voorst en is uieindelijk beland in Warnsveld en Zutphen.
De familie Broeksma komt uit Drente.
Van alle stambomen ben ik reeds ver gevorderd maar alle informatie over deze families is welkom. Alvast bedankt voor de medewerking

Gepost door: Herman van Lier | donderdag, 13 november 2008

Reageren op dit commentaar

Stamboom Gettemans Graag had ik reactie gekregen over volgende personen in St. Jans Molenbeek:
Pierre Antoine Gettemans °(15/08/1905)
Julia Guillemine Gettemans °(07/09/1907)
Lucie Gettemans °(01/01/1909)

Gepost door: De Wever Willy | woensdag, 26 november 2008

Reageren op dit commentaar

Betekenis familienaam : VAN KEER Een twee jaren terug was ik een poging begonnen met het samenstellen van onze familiestamboom. Eerst was ik begonnen met een kwartierstaat . Doch door een fout van mijzelf heb ik een tijdje terug alles verwijderd . Dus...ik mag opnieuw beginnen . Mijn vraag is : Betekenis van mijn familienaam en oorsprong . Dank aan allen die mij kunnen helpen
Van Keer regio : Baasrode

Gepost door: Van Keer | woensdag, 26 november 2008

Reageren op dit commentaar

Voor mijn stamboom langs moederszijde zoek ik gegevens over: 1- Petrus Joannes Deruytere geboren circa 1833, gehuwd met

Gepost door: Robert Coudyser | woensdag, 03 december 2008

Reageren op dit commentaar

Ben op zoek naar broers/zussen/ouders/grootouders van Basiel Verhaegen (gestorven in 1933)
Danku

Gepost door: Brecht | vrijdag, 12 december 2008

Reageren op dit commentaar

stamboom wie heeft er al opzoekingen gedaan naar famielli fonteyne ,een der voorvaderen is fonteyne antonius gbte lapscheure 1715 en ovl 1763.Er ontbreekt mij nog een schakel en dat is,Kamiel-lous -fonteyne geb Zuienkerke 04-08-1887 wie kan mij helpen

Gepost door: fonteyne roger | woensdag, 07 januari 2009

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar alle naamgenoten in Aalst, Hekelgem, Moorsel, Asse ...

Gepost door: De Wever Willy | donderdag, 29 januari 2009

Reageren op dit commentaar

ik ben op zoek naar men vader, ik weet dat hij sinds 2000 in frankrijk woont, frankrijk is groot, kan iemand mij zeggen hoe ik hem daar vind? zijn naam is van acker gilbert, was ehuwd met van de vijvere elza, we hebben altijd in sint-niklaas gewoond

Gepost door: van acker | donderdag, 05 februari 2009

Reageren op dit commentaar

stamboom Hallo ,
Ik zou graag de stamboom willen vinden
van onze familie Gieghase.
Zouden jullie kunnen helpen ?
alvast bedankt x

Gepost door: Gieghase | dinsdag, 24 februari 2009

Reageren op dit commentaar

Wie kan mij informatie geven over mijn familie en vader? Hij heeft lang gewoont in Oostende en zou nu in Knokke wonen. Zijn naam is Jean-Jacques Reynaert

Gepost door: reynaert Natascha | dinsdag, 24 februari 2009

Reageren op dit commentaar

Zoek iedereen met de naam Stoutenburg of familie van

Gepost door: Stoutenburg | woensdag, 25 februari 2009

Reageren op dit commentaar

ben op zoek naar stamboom van de familie Van den Brande -Ceulemans +Reymenants-Van Thienen wie weet meer?

Gepost door: De Bonte | zaterdag, 07 maart 2009

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek waar de achternaam verdonck vandaan komt?

Dank u!

Gepost door: Natasja | woensdag, 11 maart 2009

Reageren op dit commentaar

STAMBOOM Hallo !
Ik ben op zoek naar de familie --> Meersseman-Declercq,

Gepost door: Stéphanie | zondag, 22 maart 2009

Reageren op dit commentaar

Hallo !
Ik ben op zoek naar de familie --> Meerseman-Declercq !
Gelieve te antwoorden ?

Gepost door: Stéphanie | zondag, 22 maart 2009

Reageren op dit commentaar

ik ben op zoek naar mijn familie graag zou ik alles willen weten over mijn familie vanuit het verre verleden en hoe onze naam ontstaat is

Gepost door: vanderveken Nathalie | donderdag, 26 maart 2009

Reageren op dit commentaar

Hallo, ik ben op zoek naar de familienaam van de wouwer, rond antwerpen( broechem- ranst)
Alvast bedankt voor de moeite!

Gepost door: Van de Wouwer F | vrijdag, 27 maart 2009

Reageren op dit commentaar

op zoek naar heel veel fam die kuijpers heten . ik ben op zoek naar heel veel fam die kuijpers heten met hun achternaam.zij komen oorsprongkelijk van die kanten uit Heeswijk Dinther en misschien wonen er nu ook versprijd ook verre fam.

Gepost door: erickuijpers | vrijdag, 10 april 2009

Reageren op dit commentaar

ik wil het weten

Gepost door: marvin damen | woensdag, 22 april 2009

Reageren op dit commentaar

stamboom ik zou graag meer willen te weten komen over mijn grootouders enzo , mijn achternaam is "De Loor" thx alvast;)

Gepost door: Dennis De Loor | zondag, 10 mei 2009

Reageren op dit commentaar

Op zoek naar familie moeders kant/Detari Ik ben op zoek naar familieleden van mijn moeder Jolanka Etelka Detari, geboren in Boedapest.

Gepost door: Netty Kolsteeg | dinsdag, 12 mei 2009

Reageren op dit commentaar

wie draagt ook de familienaam van Dien? hallo,
zijn er nog mensen die de familienaam van Dien dragen ?
ik zou het graag willen weten.
ik ben zelf geboren in den haag 1964.
graag hoor ik het tegemoet via mijn e-mail.
tot ziens.
je kunt ook een bericht achter laten en lid worden van mijn hyve http://van-dien.hyves.nl/

Gepost door: sylvia van Dien | dinsdag, 26 mei 2009

Reageren op dit commentaar

ik zoek de stamboom van vanacker peterus

Gepost door: vanacker | zondag, 05 juli 2009

Reageren op dit commentaar

zoek de stamboom van vanacker pierre

Gepost door: vanacker | zondag, 05 juli 2009

Reageren op dit commentaar

stamboom HEX hallo
ik ben opzoek naar de doodsprentjes van de familie hex, omdat daar datums enzo opstaan wat heel gemakkelijk is.
of moesten er mensen zijn van familie hex of aanverwanten die het zouden zien zitten om te helpen laat maar iets van u horen.
we raken vooruit maar het gaat traag kan hulp best gebruiken.

mvg

jessica hex

Gepost door: jessica | vrijdag, 24 juli 2009

Reageren op dit commentaar

ik ben op zoek naar de familie kumps

Gepost door: dylan | donderdag, 06 augustus 2009

Reageren op dit commentaar

opzoeking familie banden ben op zoek naar mijn achtergrond, mijn achternaam is Terryn, van regio kortrijk.

Gepost door: dimitrie | maandag, 07 september 2009

Reageren op dit commentaar

Opzoek naar mijn voorouders Hallo Iedereen,
Ik ben opzoek naar de voorouders van mijn grootvader Jozef (Jaak) Bellens. Zijn vader hete Bellens Ludovicus en zijn moeder Roselia Van Schil. Hij had zeker nog 2 broers nl. Henri(Rik) Bellens en Jan (kan ook Joannes (verschillende schrijfwijze dus) zijn)). Jozef was gehuwd met Schreurs Jozefina die geboren is in Nederland (Venlo). Zij hadden 4 kinderen waaronder mijn moeder.
Graag had ik dus verder info over de familie Bellens, Van Schil, info over schreurs is ook altijd welkom
alvast bedankt
vicky

Gepost door: Ivens Vicky | dinsdag, 15 september 2009

Reageren op dit commentaar

blommaert x auwers zoek gegevens over mijn overgrootouders blommaert joannes baptist en lauwers joanna Catharina °Sint Amands 02-11-1948 +Puurs 06-06-1939

Gepost door: willaert angele | maandag, 21 september 2009

Reageren op dit commentaar

willaert x van geet zoek gegevens over mij oud grootouders willaert aegidius x bornem 08-05-1759 met van geet petronilla , ook van hun zoon die mijn oudouders zijn willaert andreas constantinus °bornem 03-10-1765 xx bornem 29-04-1794 met meskens anna catharina °bornem 18-09-1774

Gepost door: willaert angele | maandag, 21 september 2009

Reageren op dit commentaar

de vos / willemuijt te gent/belgie jan de vos
gehuwd
johanna elisabeth willemuijt
zoon :
jan baptist de vos geb. 6-12-1802 gent
gehuwd
anna catharina nordam / mordan
geb. 1798/1799 sint truiden belgie

wie kan mijn van dienst zijn met informatie omtrent dit gezin
hartelijke dank bij voorbaat
john f sr - amsterdam

Gepost door: john f | maandag, 19 oktober 2009

Reageren op dit commentaar

hallo, iki zoek graag mijn meter die ik nooit gekend heb,,langen marie-paule was haar naam,kan iemand mij helpen?ik ben uit de omgeving limburg .
bedankt

Gepost door: nath | woensdag, 21 oktober 2009

Reageren op dit commentaar

zoeken naar famillie hallo iedereen .
ik ben op zoek naar famillie met de naam verhulst .
mijn grootouders heb ik niet gekend die waren .
clement verhulst - vanderheere leontine.
ze woonden op den zilverberg rumbeke .
mijn grootvader was kleermaker van beroep.
graag zou ik weten of er nog verre famillie in leven is .
waarvoor mijn dank.

Gepost door: christine verhulst | donderdag, 12 november 2009

Reageren op dit commentaar

mijn papa hallo ik ben op zoek naar mijn biologische vader die ik nog nooit gekend heb ik zou hem echt wel willen leren kenne

Gepost door: shana | zaterdag, 14 november 2009

Reageren op dit commentaar

Opzoeking Familiebanden Mijn achternaam is eveneens Terryn en mijn voorouders zijn afkomstig van Kortrijk.
Petrus Franciscus Terryn in 1764 gehuwd met Maria Joanna Judoca Noose

Gepost door: L. Terryn | vrijdag, 18 december 2009

Reageren op dit commentaar

Ben bezig met een genealogie op te maken van alle families Peelman(s)-Peleman(s)- enz. Alle info is zeer welkom. Bereid tot samenwerken met andere geïnteresseerden. Groeten.

Gepost door: PEELMAN | donderdag, 24 december 2009

Reageren op dit commentaar

dhr ik heet albert hortman zoon van aaltien kuiper das mijn moeders naam ik ben op zoek naar een zus van mij zei is bij mijn moeder aan de deur geweest met een tante van mijn moeder die doofstom was voor een hantekening om te mogen trouwen dit is wat ik ervan weet..ik zoek al zoveel jaren maar kom niet verder.. mijn moeder is getrouwd met hendrik horstman enze woonden in de eikenlaan 40 te veenoord (drenthe) ik heb nog 3 zussen die ik wel altijd heb gekent alie /hennie/gerrie. de zus die ik zoek heb ik nooit gekent HELAAS ze zou zijn geadopteerd door een fam staal te emmen maar ook daar kom ik niet verder wie kan mij helpen albert horstman
libawal@xs4all.nl

Gepost door: albert horstman | zaterdag, 09 januari 2010

Reageren op dit commentaar

ik zoek mijn biologiche vader met dit schrijven zou ik jullie willen meedelen dat ik mijn biologishe vader zoek.zijn naam is Hermans Jean-marie.ik ben Hermans Damien. het laatste dat ik weet dat hij in st-jans-molenbeek(brussel) gewoond heeft.het zou mij echt plezier doen van hem terug te vinden na 24 jaar.met vriendelijke groeten damien

Gepost door: damien | donderdag, 21 januari 2010

Reageren op dit commentaar

op zoek naar een ganse stamboom van mijn vader bastiaens hugo is zijn naam dit voledig tot en met mijn grootouders graag zou ik meer willen weten hoeveel echte of half of stiefbroers/zussen ik heb want ik weet dat ik al zeker 4 broers heb en 1 half broer maar blijkbaar heb ik nog een half zus en een stiefzus vermoedelijk en eigenlijk ken ik er niemand van en zou ze graag willen ontmoeten miss ze enorm hard ben van jonge leeftijd geplaats geweest samen met mijn zus en we missen de rest van ons familie kan er iemand me erbij helpen

Gepost door: bastiaens brigitte | zondag, 24 januari 2010

Reageren op dit commentaar

ik zoek de papa van mijn man hallo ik zoek de papa van mijn man .
Hij zou zo graag zijn papa willen zeggen dat hij opa is geworden van een kleindochter

We zoeken fierens ludo

Gepost door: nathalie | woensdag, 27 januari 2010

Reageren op dit commentaar

extra gegevens mbt zoeken van stamboom van Hugo Bastiaens onlangs heb ik 3 broers op bezoek gehad die ik 20 jaar niet meer gezien heb.
Dit was keitof.
Het was alsof we elkaar al jaren kende.
maar we stellen ons allen vragen waarom de 2 zussen niet zijn thuis grootgebracht en wel de zonen.
ze kennen een beetje van het verleden maar hoogst meerendeels leugens .
dus willen ze ook nu wel weten wie de andere familileden zijn onder andere halfzus en stiefbroers

hier is de geboortedata van mijn vader hugo bastiaens 12/02/1944 hij was getrouwd met mijn moeder Joanna of Johanna Vincent . HAar geboortejaar weet ik nog niet.

hopenlijk tot snelle reactie

Gepost door: bastiaens brigitte | donderdag, 28 januari 2010

Reageren op dit commentaar

extra gegevens van mijn vader bastiaens hug heb extra gegevens in verband voor het opzoeken naar een stamboom van mijn vader en moeder tot grootouders toe

hij is geboren op 12/02/1944

Gepost door: bastiaens brigitte | donderdag, 28 januari 2010

Reageren op dit commentaar

cherche famille je cherche toute persones malandrone

Gepost door: lise malandrone | zondag, 31 januari 2010

Reageren op dit commentaar

Ik zoek Ik zoek familie van franciscus De Prins en zijn echtgenoete Petronilla Peeters. Petronilla is geboren in Puurs op 12 jan. 1835.

Gepost door: MAHIEU | vrijdag, 05 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Familie stamboom Ik zoek mijn over,over groot ouders.
Van de Familie Losse,en van de Familie severijns

Gepost door: JG Losse | vrijdag, 19 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Grootouders Ik zoek mijn over over grootouders.
Van de Familie Losse en de Familie Severijns

Gepost door: JG Losse | vrijdag, 19 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Grootouders Ik zoek mijn over over grootouders.
Van de Familie Losse en de Familie Severijns

Gepost door: JG Losse | vrijdag, 19 februari 2010

Reageren op dit commentaar

ik zoek de stamboom van de familie olfers en schotborg

Gepost door: shanyla olfers | donderdag, 11 maart 2010

Reageren op dit commentaar

stamboom ik zou graag meer te weten komen over de stamboom van mijn moeder julia leonore sinsu

Gepost door: winnie smit | woensdag, 24 maart 2010

Reageren op dit commentaar

allewaert ik zoek mijn half zus tania brulez geboren 15 -12 -1962 haar moede is f ,c allewaert

Gepost door: jean paul | dinsdag, 27 april 2010

Reageren op dit commentaar

overgroot vaders Ik zoek mijn overgroot ouders van de familie Losse,en van de familie Severijns.

Gepost door: JG Losse | woensdag, 28 april 2010

Reageren op dit commentaar

Ik zoek mijn overgrootvaders van de familie Losse,en van de familie Severijns.

Gepost door: JG Losse | woensdag, 28 april 2010

Reageren op dit commentaar

grootoders Ik zoek mijn overgrootouders van de familie Losse,en van de familie Severijns

Gepost door: JG Losse | woensdag, 28 april 2010

Reageren op dit commentaar

zoekzertjzs mijn twee zoekertjes mogen verwijderd worden omdat ik de gevraagde gegevens gevonden heb

Gepost door: willaert angele | dinsdag, 15 juni 2010

Reageren op dit commentaar

Reymenants Ik probeer de familie Reymenants in kaart te brengen. Ik ben ondertussen geraakt tot Reymenants Jan Baptist geboren op 23-03-1836 in Betekom

Gepost door: Reymenants | dinsdag, 29 juni 2010

Reageren op dit commentaar

ik zoek mijn voor ouders fam van der looij uit eindhoven en de fam. beijk uit budel en van mijn man de fam froon uit didam en de fam camps uit eindhoven

Gepost door: mieke | maandag, 05 juli 2010

Reageren op dit commentaar

ben op zoek naar de familie van mijn moeder haar naam is tania brulez geboren in ukkel en is nu 47 jaar .verder weet ik dat zij een half zus geeft .wie weet er meer ----- contacteer mij grtjs eric

Gepost door: stevens veerle | zaterdag, 28 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

hallo tania als jou moeder f allewaert is dan ben jij mijn half zus groetjes jeanpaul

Gepost door: jeanpaul sosef | donderdag, 12 december 2013

Ben op zoek naar gegevens omtrent de familie Loeys voor de periode voor 1900. Ze woonde vooral op het gehucht Knokke-Kalf.

Gepost door: Lucien Verhelst | donderdag, 10 februari 2011

Reageren op dit commentaar

hallo mijn naam is amina
en ik ben voor mijn moeder op zoek naar haar famillie stam boom met de naam
malandrone het enige wat ik weet is dat mijn moeder de enige malandrone in nederland is
en dat ze evt ook famillie in italie heeft wie zou mij veder kunne helpen met het zoeken naar haar fammilie en ook naar haar famillie wapen ik hoop snel dat er iemand is die mij daar antwoordt op kan geven een link is ook goed als ik maar wat hoor

Gepost door: amina | zaterdag, 05 maart 2011

Reageren op dit commentaar

ook ik ben op zoek naar geboorte datums en namen kinders van mijn overgrootouders de famillie
tuyttens uit gent wie kan mij helpen ook van bedovergrootouders zijn welkom
dank bij voorbaat roland tuyttens

Gepost door: tuyttens roaland | zondag, 13 maart 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar familieleden van Corrie (Cornelia Johanna) van den Broek. Zij heeft jaren in Australie gewoond en was getrouwd met Peter Jan Smits (overleden door een ongeval op 16 mei 1963, 51 jaar jong). Later is ze weer terug naar Nederland gekomen en getrouwd met mijn opa, Jan van der Zanden. Corry mijn "stief" oma is op 6 november 1910 geboren en zij is overleden op 17 mei 1991. Ik heb foto's van haar en voor mij vreeemde mensen. Misschien zijn er familieleden die deze personen wel kennen en belang hebben bij deze foto's. Voor meer info kunt u mij mailen.

Gepost door: Stans | zondag, 10 april 2011

Reageren op dit commentaar

ik ben op zoek naar julie carlion,om mijn stamboom verder aan te vullen .Waar is zij geboren ,en wie zijn haar ouders?

Gepost door: Cools Lea | zondag, 15 mei 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ben bezig met mijn stamboom en ben reeds tot de jaren 1645 opgeklommen. Deze stamboom is te consulteren op myheritage.com, oder de naam Verhelst-Barbary. De oudste voorvader is Petrus Verhelst. Hij is vermoedelijk geboren in Steenkerke (Veurne) in 1645 en was gehuwd met Joanna, familienaam onbekend. Wie zou mij verder kunnen helpen.

Gepost door: Lucien Verhelst | dinsdag, 17 mei 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar mensen die mijn vader Frank Alfons Ildevert Mares gekend hebben. Hij werd geboren op 8 mei 1943 en overleed op 20 juni 1975.

Gepost door: Mares | dinsdag, 07 juni 2011

Reageren op dit commentaar

Ik zoek levende familie van Evarist Edouard Allewaert, eerst advocaat en later schepen van onderwijs in Antwerpen van 1872 tot zijn dood in 1889. Geboren Ieper 29 dec 1835; overleden Messelbroek 2 aug 1889.

Allewaert is nooit getrouwd geweest en heeft zelf geen kinderen verwekt.

Zijn ouders: Ludovicus Henricus Allewaert (leraar te Ieper en later te Gent) en Natalia Vereenooghe. Hun kinderen: Evarist, Louis, Achille, Leontine, Lucie, Marie.

Oudste broer Louis studeerde geneeskunde aan de rijksuniversiteit van Gent. Evarist startte in 1853 studie Rechten te Gent. Achille studeerde farmacie vanaf 1854. Alledrie slaagden ze en zakten ze af naar Antwerpen. Dokter Louis vestigde zich eerst aan de Mechelse Steenweg 169, dan Hertoginstraat 13, en vervolgens Montebellostraat 2. Achille werd 'pharmacien en chef de l'hôpital militaire' en woonde in bij Louis.

Evarists zusters trouwden allemaal met een Fransman. Léontine trouwde met architect Jean-Marie Brisson en trok naar parijs. Lucie trouwde Alfred Barrué, propriétaire te Asnières. Marie trouwde de Parijse industrieel Désiré Disclyn.

Wie kan mij hierbij helpen? Contacteer me conjoyow %at% hotmail %punt% com

Gepost door: Dieter | vrijdag, 10 juni 2011

Reageren op dit commentaar

ik ben dringent op zoek,naar de zoon en dochter van monique van accoleyen geboren op 05/01/1944,zij verblijft nu in zele ,woonde daarvoor in berlare naar ik dacht,ik zoek deze kinderen ,omdat hun moeder ziek is plus zij niet meer weet waar haar kinderen wonen ,zodus ben ik via deze weg op zoek naar hun ,voor hun moeder haar laaste wil te laten opmaken ,ik hoop echt dat er iemand iets weet,hoop alvast vlug nieuws te horen mvg geeroms astrid kontakt via mail astridgeeroms@hotmail.com

Gepost door: astrid | vrijdag, 17 juni 2011

Reageren op dit commentaar

hallo iedereen ik ben een stamboom aant maken langs moeders en vaders kant , ik ken enkel hun ouders , ik wacht nog steeds op info van mijn familie .. maar mss kan iemand van jullie mij helpen , ik zoek familie van :
alfons peeters geboren op 17-11-1940 overleden op 26/05/1995 zijn weduwe geranda peremans beiden zijn ze afkomstig van heusten of hasselt..

en van mijn moeders kant alfons mesorten en (marie)josée smeets geboren op 24/05/1941 gestorven op 07/08/2007 hun zijn afkostig van houthalen en hasselt

en volgens mij heeft men nicht ook een berichtje gepost :p

ik ben pas begonnen maar ik wil echt weten te komen waar ik vandaan ben , wie de oorlog heeft overleefd wie in conentratiecampen hebben gezeten (heb al mannen met peeters als achternaam gevonden die in breendonk zaten en wil te weten komen of ze op een of ander manier familie van me zijn .. gelieve een mailtje te sturen naar peeters_jurgen@msn.com als je me verder kan helpen en of je een stamboom hebt van deze achternamen voor als ik verder sta , en aan degene die de achternaam hex zocht , mijn broer zijn lief heet zo met haar achternaam kan je wel proberen ik contact te brengen xxxx

Gepost door: jurgen peeters | zaterdag, 23 juli 2011

Reageren op dit commentaar

Ik zoek informatie over mijn overgrootvader Oene Bonnes Jongsma (Bergum 10-6-1844) en zijn eerste vrouw Ulrika Veltkamp (overleden 6-1-1890 37 jaar oud) en hun drie kinderen Tjitske(17-4-1884), Hendrik (20-11-1886) en Steven (14-07-1889 overleden 24-6-1890). Ook informatie van/over hun kinderen is welkom.
Uit zijn tweede huwelijk met Trijntje Tillema werd mijn grootvader Jan (1902) geboren. Graag ook informatie over dit tweede huwelijk en over mijn grootvader.
Dacht nl. altijd dat mijn grootvader enig kind was, bleek hij een halfzus en -broer te hebben! Ben daar wel nieuwsgierig naar.

Gepost door: I.Klein | maandag, 25 juli 2011

Reageren op dit commentaar

zoek naar leden van de familie van henricus van ingelgem en joshephina de weerdt ,zijn mijn gootouders , ze hebben tot ongveer 1948 gevaren op het schip diamant ,en zijn daarna in huis van mijn tante gaan wonen in hemiksem,,ze hadden 3dochters en een zoon (mijn vader), weet er bitter weinig over en ben wel benieuwd

Gepost door: van ingelgem | donderdag, 04 augustus 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar informatie over mijn oom die als kind overleden is in een ziekenhuis in gent. Zijn naam was Van Der Meulen Patrick. Hij moet geboren zijn rond 1950, waarschijnlijk in tielt. Hij was de zoon van Van Der Meulen Achille en Lanckriet Mariette Jozef.

Gepost door: joke | zondag, 21 augustus 2011

Reageren op dit commentaar

Ben op zoek naar gegevens over mijn stamvader Petrus Verhelst, geboren rond 1645 in Steenkerke bij Veurne. Hij is gehuwd met Joanna, familienaam onbekend. hijn had een zoon genaamd Leopoldus, geboren in 1675 en stierf in 1675. Hij huwde met Catharina Isaac.

Gepost door: Lucien Verhelst | dinsdag, 23 augustus 2011

Reageren op dit commentaar

hallo ik ben op zoek naar Anges Vleminckx als u haar kent wilt u contact met mij opnemen dit is namelijk mijn meter en daar omstandigheiden ben ik de helft van mijn familie kwijt geraakt en met deze oproep zou ik haar graag willen terug vinden als iemand haar kent ofzo of iets van haar weet wilt u dat dan op deze mail adres laten weten alvast bedankt
b_peleman@hotmail.com
vriendelijke groetjes

Gepost door: peleman | vrijdag, 02 september 2011

Reageren op dit commentaar

Ik zoek naar mijn overgroot ouders uit oostenrijk of zwitserland.
Ik denk van horen zeggen dt mijn overgrootvader een Baron was van een van die landen,met een achter naam von Lüsche

Gepost door: jglosse | woensdag, 19 oktober 2011

Reageren op dit commentaar

Mijn naam is jimmy losse en ik ben op zoek naar mijn overgrootvader Baron von Lüsche dat had ik gehoort van mijn oom.

Gepost door: jglosse | woensdag, 19 oktober 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar mijn halfbroer die hetzelfde naam en voornaam heeft . Zijn moeder is duits was verpleegster in een ziekenhuis in Duisburg in 1963-1965 en was bevriend met mijn vader Gourassis Ioannis.mijn halfbroer is in +-1962-1964 geboren ik weet niet waar precies DUITSLAND-of BELGIE.Meer gegevens heb ik niet.Ik dank u.GOURASSIS NIKOLAOS HEIMOLENSTRAAT 44-3630 MAASMECHELEN BELGIE

Gepost door: Gourassis Nikolaos | donderdag, 10 november 2011

Reageren op dit commentaar

Besten,

Zoek je informatie over je voorvaderen ik zoek het op en maak digitale foto's en mail ze naar u. Wel een kleine vergoeding gevraagd.
Johnny

Gepost door: Driesen | zaterdag, 10 december 2011

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar fam. Phillips,laatst gevonden persoon George Phillips huwde met Maria Theresia Matheeusen.vader van Victor George Phillips huwde met Josephiena Claessens(23/7/1921).Ierse roots zouden daar ook aan gelinkt worden.

Gepost door: Annick | vrijdag, 06 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar fam. Phillips,laatst gevonden persoon George Phillips huwde met Maria Theresia Matheeusen.vader van Victor George Phillips huwde met Josephiena Claessens(23/7/1921).Ierse roots zouden daar ook aan gelinkt worden.

Gepost door: Annick | vrijdag, 06 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Ik ben op zoek naar fam. Phillips,laatst gevonden persoon George Phillips huwde met Maria Theresia Matheeusen.vader van Victor George Phillips huwde met Josephiena Claessens(23/7/1921).Ierse roots zouden daar ook aan gelinkt worden.

Gepost door: Annick | vrijdag, 06 juli 2012

Reageren op dit commentaar

Ik zoek foto's van mijn overgrootouders zowel van oma's kant als opa's kant.
Van mijn overgrootvader is de naam willem van den Bosch geboren op 18-04-1880 te vianen overl op 14 november 1954 in amsterdam

Mijn overgrootmoeder Anna wilhelmina gerdina van der kreeft.

En de familie loius van Velzen en sara van bever en kinderen.omgebracht in sobibor op 16 april 1943

Gepost door: willem | dinsdag, 12 maart 2013

Reageren op dit commentaar

=hallo jean paul
in april 2010 zocht u mij. zou graag verder contact proberen te zoeken maar dit lukt me niet via deze site. kan iemand mij hierbij helpen???

mvg tania brulez

Gepost door: brulez tania | woensdag, 10 juli 2013

Reageren op dit commentaar

beste,
Omdat ik niet vertrouwd ben met het maken van stambomen weet ik niet goed waar ik terecht kan. Dus daarom dat ik lukraak deze site heb uitgekozen om toch ergens een aanknopingspunt te hebben. Door toeval ben ik in het bezit gekomen van een map met daarin de stamboom van de familie STROOBANDT. Mensen die hierin geïnteresseerd zijn kunnen deze map gratis ophalen bij mij.
Met vriendelijke groeten,
Anita Marien

Gepost door: anita marien | zondag, 12 januari 2014

Reageren op dit commentaar

Beste Anita,
Ik ben sinds een jaar opzoek naar mijn stamboom.
ik ben nog maar tot Petrus Josephus Marien 25/08/1859 Betekom geraakt.
In mijn zoektocht kom ik wel regelmatig de naam van de zoeker Karel Stroobandts tegen,
die ik eventueel misschien met U in contact kan brengen.
Tot welke tak van de Marien's behoor jij.

Mvg,

Jan Marien

Gepost door: Jan Mariën | maandag, 10 februari 2014

Geachte,ik ben op zoek naar mensen die Potters heten en uit de omgeving van Antwerpen komen.alle informatie is welkom.

Gepost door: W.Snabel | zaterdag, 05 juli 2014

Reageren op dit commentaar

Ik ben voor een vriend een stamboom aan het maken. De laatste familie die ik van hem vond is geboren in Gent. In Nederland kan ik er niets meer over vinden.
Het betreft Jan de VOS relatie met Johanna Elisabeth WILLEMUIJT. Ze kregen een zoon:
Jan Baptist de VOS, geboren te Gent op 6-12-1802, overleden te Halsteren(Nederland) op
25-03-1861, van beroep schaarslijper.
Kan iemand mij verder helpen? Hartelijk dank!

Gepost door: wim Werker | woensdag, 03 december 2014

Reageren op dit commentaar

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | zondag, 22 februari 2015

Reageren op dit commentaar

Ik probeer te achterhalen van waar de naam Geets vandaan komt?

Gepost door: Jeanine Geets | vrijdag, 13 maart 2015

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.